x

Ozzy Osbourne sagsøger koncertarrangør

Ozzy Osbourne sagsøger koncertarrangør

Legenden vil anlægge sag mod Anschutz Entertainment Group (AEG) grundet særlig klausul.

Det melder Rolling Stone. Ozzy Osbourne og hans manager og kone Sharon Osbourne har reageret på en politik fra koncertarrangøren, der siger, at artister, som skal spille i O2 Arena i London, også må binde sig til at holde koncert i Staples Center i Los Angeles, da begge arenaer er ejet af AEG.

Ozzy Osbournes arrangør i Storbritannien, Live Nation, skal ifølge magasinet have forsøgt at booke en koncertdato i O2 Arena for februar 2019 som en del af den tidligere Black Sabbath-vokalists sidste turné, No More Tours 2. Svaret fra AEG skal have været, at arenaen var ledig til den forespurgte dato, men kun hvis Osbourne ville forpligte sig til at optræde i Staples Center.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne: I Am Ozzy (albumanmeldelse) 

Sharon Osbourne skulle have klaget over dette, men AEG ville ikke give efter. Derfor kan det nu se ud til, at sagen havner i retten.

Artiklen fortsætter under videoen.Den mærkelige klausul skulle have sit ophav i USA, hvor Los Angeles-arenaen The Forum har en lignende samarbejdsaftale med ikoniske Madison Square Garden i New York, noget der gør, at artister, som spiller i Madison Square Garden dermed ikke kan bookes til Staples Center i Los Angeles.

Dette skal ifølge Billboard have ført til, at Staples Center og O2 Arena i London har indgået en lignende aftale. Noget, der ikke falder i god jord hos Ozzy Osbourne.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne: – Jeg stopper ikke

Den kommende turné for Ozzy Osbourne, som ifølge ham selv bliver den sidste store verdensturné, men ikke et løfte om, at han trækker sig helt tilbage fra koncerterne, kommer til Danmark i juni. Her spiller han som headliner på dette års Copenhell på Refshaleøen fredag den 22. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA