x

Kent til Nibe Festival

Kent til Nibe Festival

Kent har netop offentliggjort, at de gæster Nibe Festival på årets sommerturné som den hidtil eneste i Danmark. Den største nordjyske festival har efterhånden et pænt program for dagene 2.-5. juli, og svenske Kent er noget af et scoop for festivalen.

"Vi er enormt stolte af, at det i år lykkedes at få de svenske superstjerner til Nibe. Det er for øvrigt længe ventet. Vi bød første gang, medens Kent stadig var ukendt – helt tilbage i midthalvfemserne!", oplyser festivalens i en pressemeddelelse.

Kent udgav i oktober sidste år deres seneste plade, "Tilbaka Till Samtiden", som fik meget blandede anmeldelser, fra det geniale til det gennemsnitlige. Men publikum var ikke i tvivl: Kent blev udsolgt i KB-Hallen både den 8. december og ved ekstrakoncerten den 9. december 2007.

I denne weekend spiller svenskerne to koncerter på dansk grund. I Århus i aften er der endnu få billetter, mens koncerten i morgen i KB-Hallen er udsolgt.

Kent, som andetsteds er blevet kaldet for Skandinaviens svar på U2, har i alt spillet mere end 400 koncerter i deres 14 leveår. Heraf 24 i Danmark.

Bandet består af: Joakim Berg (sang og guitar), Martin Sköld (bas og keyboard), Markus Mustonen (trommer og piano) og Sami Sirviö (guitar og keyboard), og blandt gruppens hits finder man: "Dom Andre", "747", "FF", "Music Non Stop", "Max. 500", "Om Du Var Här" og "Kärleken Vänter".

Foruden Kent kan Nibe Festival præsentere et stærkt program med blandt andre TV-2, Suspekt, Thomas Buttenschøn, L.O.C., Volbeat mere flere.

Billetter til festivalen kan købes hos Billetlugen, Fona og Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA