x

Pete Doherty og Carl Barat skriver musical

Pete Doherty og Carl Barat skriver musical

Indie-duoen Pete Doherty og Carl Barat, der havde deres fælles gang i The Libertines, har nu slået pjalterne sammen igen. Ikke for at lave en opfølger til ”The Libertines” fra 2004, men for at forfatte en musical.

Med det formål at lokke unge mennesker i teatret har producere på London Donmar Ware House, der har huset stjerner som Gwyneth Paltrow og Nicole Kidman, kontaktet de to tidligere libertinere, med henblik på et drama om et upcoming rockbands strabadser.

Carl Barat fortæller til Sunday Mirror, at de to begynder at skrive løs i næste uge i Pete Dohertys hus i Marlborough:

”En producer fra teatret kontaktede mig via mit pladeselskab. Så jeg gik derned for at se et stykke, og jeg mødtes med ham til en sludder. Han spurgte, om jeg stadig havde kontakt til Pete, og om vi ville være interesserede i at skrive en musical sammen til Donmar. En musical, der skulle have premiere i 2009.

Jeg spurgte Pete, og han var vild med idéen. Han har inviteret mig til Wiltshire i denne uge, og så begynder vi at skrive løs. Teatret vil have en masse nye sange, så vi er sikkert nødt til at skrive omkring 20.”

Før man begynder at klappe i hænderne og blive alt for begejstret for, at de to arbejder sammen igen, siger Carl Barat dog, at de to er blevet enige om, at det ikke er en god idé at gendanne The Libertines foreløbig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA