Ny single hylder profeten Muhammed

Ny single hylder profeten Muhammed

Den tidligere Outlandish-frontmand Isam B er gået solo og tager på turné – og udsender ny single på fredag.

Isam B vil foran et siddende publikum til oktober spille udvalgte sange fra sin lange musikkarriere, heriblandt Outlandish-numre og ikke mindst Isam B's nye materiale. Se datoerne nederst.

Fredag den 15. juni udgiver Isam B desuden en ny single, hvor han fortolker en østafrikansk fredshymne, som priser profeten Muhammed, hvorfor han kalder den for "Peace Hymn”.

“Peace Hymn” vil blive udsendt under Eid–højtiden fredag den 15. juni, en festdag der markerer afslutningen af Ramadan-måneden, hvor muslimer verden over har fastet, bedt og givet almisser til fattige. Under Eid vil denne hymne blive sunget ved mange sammenkomster.

Isam er via Londons borgmester Sadiq Khan inviteret til at spille en koncert på Trafalgar Square til et større Eid-arrangement den 23. juni i den engelske hovedstad.

Det seneste halve år har Isam B udgivet singlerne "Life" og "Smile and Pretend" og senest den nyeste single "Man with a Plan". Disse singler vil være en del af den kommende ep fra Isam B, som udkommer i sensommeren. 

Isam B var i årene 1997-2017 sanger i trioen Outlandish, der sidste år gik hver til sit. I 2007 udgav han det dansksprogede soloalbum Institution og fik et stort hit med sin fortolkning af H.C. Andersen og Poul Schierbecks "I Danmark er jeg født".

LÆS OGSÅ: Isam B er tilbage

Hør en akustisk version af "Peace Hymn" og se Isam B's turnédatoer nederst:


Efterårets koncerter:
3/10 - Aarhus, Musikhuset Aarhus, Lille Sal
6/10 – Aalborg, Musikkens Hus, Intimsalen 
7/10 – København, DR Koncerthuset, Studie 2 

Billetsalget er i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA