x

Years & Years ude med dystopisk kortfilm


Trioen Years & Years udgav i fredags den 6. juli deres andet album Pablo Santo, samt en tilhørende kortfilm hertil. Se den øverst i artiklen.

Den 15 minutter lange video viser en android fortælling, hvor menensker er de eneste, som stadig kan føle. Filmen er filmet i Thailand og instrueret af Fred Rowson og har skuespillerne Ben Whishaw og Vithaya Pansringarm i hovedrollerne, samt Years & Years-forsanger Olly Alexander. 

I et opslag på Facebook skriver Olly Alexander følgende om den nye video: "Jeg har altid vidst, at jeg ønskede at lave en film, hvor musikken ville være soundtrack. Jeg begyndte at arbejde med Fred Rowson på en film, som tog musikken, teksterne og temaerne fra albummet og satte dem sammen i en ny historie."

LÆS OGSÅ: Years & Years: Communion

Den britiske elektropoptrioen består af medlemmerne Olly Alexander, Mikey Goldsworthy og Emre Türkmen. Gruppen udgav i 2015 deres debutalbum Communion, som hurtigt toppede hitlisterne, et album som GAFFA skrev således om: "Der er tale om electro-pop med inspiration i 80'ernes og 90'ernes club pop. Det er generationen af unge, som var børn i 90'erne, som nu søger tilbage til deres barndomslyd, iblandet moderne digitale og elektroniske muligheder."

LÆS OGSÅ: Years & Years gæster Danmark i genåbnet hal

Years & Years gæster Danmark til vinter – den 28. januar 2019 i den genåbnede KB Hallen. Billetter er sat i salg. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA