x

Planlægger Green Day jubilæumsturné?

Planlægger Green Day jubilæumsturné?

Green Day har det sidste stykke tid delt flere billeder på de sociale medier, som har fået flere fans til at spekulere, om hvorvidt der er en ny tour på vej. 

Det amerikanske rockband har på Instagram delt, at de har øvet hele deres album Dookie fra 1994 igennem – og nu er de så nået til albummet Insomniac fra året efter. Billederne viser de fulde tracklister fra begge albums.

Til næste år har Dookie-albummet 25-års jubilæum, som har fået flere rygter til at svirre om en mulig verdensturné, hvor Green Day vil turnere med alle deres store albums fra starten af karrieren.

Gruppens første album udkom i 1990, og sidenhen er det blevet til i alt 12 studiealbums. Det seneste album Revolution Radio stammer fra 2016. Sideløbende har forsangeren Billie Joe Armstrong udgivet albummet Love Is For Losers i år med bandet The Longshot. 

LÆS OGSÅ: Green Days "American Idiot" spurter op ad engelske hitlister i protest mod Trump

Green Days helt store hit "American Idiot" fra 2004 har i skrivende stund over 210 millioner afspilninger på Spotify. Hittet fik et opsving for nylig, da Donald Trump skulle besøge England. En Facebook-kampagne blev startet, for at få Green Days 2004-hit til toppen af den britiske hitliste. Det blev dog kun til en 25. plads.

Se herunder billederne fra bassisten Mike Dirnt og trommeslageren Tré Cool, som viser, at Green Day i øjeblikket er i øvelokalet.

 

#Insomniac Swipe to see today’s set list

Et opslag delt af Mike Dirnt (@mikedirnt) den

 

Fun band practice - swipe to see the set list we played today ...—>

Et opslag delt af Tre' Cool (@trecool) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA