x

The Jesus and Mary Chain arbejder på nyt album

The Jesus and Mary Chain arbejder på nyt album

Støjpop-legenderne udgav for lidt over et år siden deres comeback-album efter næsten 20 års stilhed. Nu har bandet allerede et nyt album på tegnebrættet. 

The Jesus & Mary Chain vil til september og frem til december turnere Nordamerika rundt sammen med rockbandet Nine Inch Nails. Efter touren vil The Jesus & Mary Chain igen gå i studiet for at indspille deres ottende album. 

I et interview med Consequense of Sound har forsangeren Jim Reid udtalt: "Vi tænker at lave et nyt album efter denne tour. Jeg regner med, at det er det næste, vi vil gøre". Reid følger op med, at gruppen højst sandsynlig snarest vil sætte en deadline, da de arbejder bedst på denne måde og omtaler gruppen og ham selv som "de mest dovne personer, du kan forestille dig". 

LÆS OGSÅ: Røg, støj og joy

"Det vil mest være nyt materiale, men der vil også være nogle sange, som vi har arbejdet på i et stykke tid," fortæller Reid videre om det kommende album. 

Det skotske støjrock-band blev dannet i 1983 af brødrene Jim og William Reid. Seks album blev det til, inden bandet gik i opløsning i 1998. Ni år efter i 2007 stod de igen på scenen sammen, hvor de herefter genoprettede samarbejdet, og i 2017, næsten to årtier efter opløsningen, udgav de albummet Damage and Joy.

Et album som GAFFA uddelte fire stjerner til med følgende sætninger: "Det er svært at lære en gammel hund nye tricks, og det er Damage And Joy et hørbart bevis på. Men et må man lade brødrene Reid, de forstår at sætte en tyk streg under det at være medrivende". 

LÆS OGSÅ: Det er svært at lære en gammel hund nye tricksNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA