x

Folk åd aprilsnarren

Folk åd aprilsnarren

På flere danske websider og aviser kan man i dag læse en gennemgang af gårsdagens forskellige aprilsnarre, men GAFFAs årlige morsomhed dukker ikke op nogen steder.

Det skyldes nemlig, at en hel del medier åd historien om, at Martin fra Ørum 26. maj udsender sit debutalbum "Factor X".

I vores historie havde vi sat ham sammen med sangskriverne Søren Rasted og Søren Poppe samt forklaret, at den kommende plade indeholder coverversioner af Sound Of Seduction-hittet "Welcome To My World", Dr. Bombay-sangen "Rice & Curry" samt en duet med Basim på "Ebony & Ivory".

Søger man rundt på nettet efter historien om Martins kommende album, kan man blandt andet se den citeret i Gossip-sektionen på tv2.dk, hvor 41 procent af læserne i en afstemning har erklæret, at de regner med at købe albummet.

En google-søgning viser desuden, at historien er blevet oploadet og senere slettet fra dr.dk, og man finder også historien på fyens.dk.

Den fynske skribent har dog valgt ikke at citere GAFFA for historien, men har lagt den op som sin egen.

Sjovt nok betyder det, at i artiklen om Martin hos Nyhedsavisen citerer avisen Fyens.dk for historien om det kommende album, og dermed har den nærmest fået sit eget liv.

I en gennemgang af dagens aviser finder man også historien i Urban (s. 15), der også har valgt at præsentere historien som deres egen.

Så måske skulle Martin overveje at genindspille "Like This (Give Me A Kiss)" sammen med Kuku Agami og for den sags skyld da også "Rice & Curry", da der åbenbart skal en del mere til for at få det danske pressekorps til at råbe vagt i gevær.

 

VIP.tv2.dk

Fyens.dk

Nyhedsavisen

Læs hele vores aprilsnarshistorie


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA