x

Mange nye navne til Benicàssim

Mange nye navne til Benicàssim

Arrangørerne bag dette års Benicàssim Festival har netop frigivet en ordentlig stak navne til årets program, og der er lidt for enhver smag.

Det største navn er nok Gnarls Barkley, der netop har udsendt deres andet album "The Odd Couple". Singlen "Run" spilles allerede heftigt rundt omkring, så kombineret med "Crazy" og de øvrige hits fra debutalbummet, skal de nok få sat gang i den sydlandske fest.

I en noget anderledes genre finder vi Death Cab For Cutie, der udsender nyt til maj. Bandet har spillet roste koncerter herhjemme på Roskilde Festival og Vega, og det skal blive interessant at høre det varslede stilskifte live til sommer.

Et andet amerikansk band til programmet er My Morning Jacket, der først udsender deres kommende plade til juni. Senest kunne frontmand Jim James opleves i filmen "I'm Not There", hvor han dog ikke optrådte med egen musik, men derimod med Dylan-sangen "Goin' to Acapulco".

Også islandske Sigur Rós tilføjes til et program, der allerede indeholder navne som My Bloody Valentine, Leonard Cohen, Justice, The National og Babyshambles.

Derudover er følgende også kommet på programmet:

Booka Shade
Bracken
DaPuntoBeat
Ewan Pearson
Facto Delafé Y Las Flores Azules
Fujiya & Miyagi
Gentle Music Men
El Guincho
El Hijo
Hot Chip
Josh Wink
Manos de Topo
Marc Marzenit
Single
The Brian Jonestown Massacre
The Kills
The Marzipan Man
The Ting Tings
Tiefschwarz
Vincent Vincent & The Villains
Yelle

Festival Internacional de Benicàssim afvikles i dagene 17.-20. juli i den spanske by Benicàssim.

Køb billet til Benicàssim via GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA