x

Rasmus Nøhr spiller i S-tog

Rasmus Nøhr spiller i S-tog

I januar kunne man opleve TV-2 på skinner i et DSB-tog. På onsdag den 16. april er Rasmus Nøhr gæst i S-toget mellem Københavns Hovedbanegård og Svanemøllen i tidsrummet mellem 10 og 12.

Som det lyder i en pressemeddelse:
"... når musikeren og troubadouren Rasmus Nøhr sammen med to af sine musikalske venner indtager S-togets flex-rum, der normalt bruges af cykler og barnevogne.

(Musikerne vil) spille og synge af hjertens lyst og forhåbentlig få lokket smilene frem hos rejsende, som ikke normalt oplever musik på den daglige togtur."

I samme pressemeddelelse er Rasmus Nøhr, der blandt andet har optrådt på Strøget, metrostationer og plejehjem, inden han blev kendt, citeret for at sige, at musikere befinder sig i en dynamisk branche:

"Tager man musikken ud af de vante rammer og eksempelvis ind i S-toget, møder man ofte et publikum, der gør sig mere umage med at lytte og mærke, hvad der sker omkring dem.

Det glæder jeg mig til at opleve, for som sagt er den bedste fest altid den, man ikke havde forventet."

Koncerten er kommet i stand ved et samarbejde mellem DSB S-tog og studrende fra Music Management-linien fra Rytmisk Musikkonservatorium.

Bliver arrangementet en succes, håber DSB og de studerende at S-togs-koncerterne bliver en tilbagevendende begivenhed.

Rasmus Nøhr er aktuel med "I Stedet For En Tatovering".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA