x

Skepta spiller sin første klubkoncert i Danmark

Skepta spiller sin første klubkoncert i Danmark

Julen kommer tidligt i år, når den britiske raplegende Skepta til december gæster det københavnske spillested Tap1. 

Den 15. december får danskerne mulighed for at rappe med på numre som "Shutdown" og "That's Not Me". Koncerten bliver Skeptas første danske klubshow nogensinde, hvor du har chancen for at opleve det store og energiske raptalent. 

Da Skepta var en del af festivalprogrammet til Øyafestivalen i Oslo i 2016, var GAFFAs anmelder Nikolaj Blegvad til stede. Han kvitterede for koncerten med fire stjerner og følgende ord: "Det er så hårdt. Lige på. Lige fra begyndelsen. Hårdt, hårdt, hårdt. Skepta har overblikket. Det er ham, der har kontrollen. Over scenen. Over publikum. Fra det øjeblik, han indtager scenen. Sammen med sit crew. Med flere ord i sekundet, end de fleste klarer. Beatet støtter hans ultrahurtige flow. Enderim efter enderim." 

LÆS OGSÅ: Det er så hårdt. Lige på. Lige fra begyndelsen.

Skepta, med det borgerlige navn Joseph Junior Adenuga, har haft en stor indflydelse på grime-rappen, siden han i 2007 udgav debutalbummet med den ironiske titel: Greatest Hits. Han er én af de helt store stjerner inden for den britiske grime-scene og har været med til at popularisere genren i både ind- og udland. Det seneste studialbum stammer fra 2016, Konnichiwa, som vandt den prestigefyldte Mercury Music Prize for årets bedste album fra Storbritannien og Irland. I efteråret 2017 udkom Skepta med ep'en Vicious. 

Billetsalget er netop nu skudt i gang. 

Varm op til koncerten med det populære hit "Ghost Ride", der er lavet i samarbejde med A$AP Rocky & A$AP Nast. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA