x

Kanye West forsvinder atter fra de sociale medier

Kanye West forsvinder atter fra de sociale medier

Så er han der. Så er han der ikke. Kanye West er oftest særdeles aktiv på de sociale medier inden en albumudgivelse. Nu er han atter forsvundet fra både Instagram og Twitter. 

Både Kanye Wests Instagram og Twitter-profil er blevet slettet. Tilbage i foråret vendte han tilbage på de sociale medier efter en længere pause. I løbet af de sidste måneder har han både teaset nyt album, berørt Pusha T-kontroversen og kommet med flere støttende opslag om Donald Trump. Og især Donald Trump-støtten er noget, som har vækket folks interesse, og hvor West er kommet i modvind. 

I sidste uge optrædte West i en bizar optræden i tv-programmet SNL. Her bar han blandt andet en "Make America Great Again"-kasket for at vise sin support til den siddende præsident. 

LÆS OGSÅ: Kanye West støtter Donald Trump i bizar optræden

Da udsendelsen nåede sin ende, blev West på scenen og gav en tale om sin support til præsidenten. Først forklarede West, at han ikke måtte bære hatten backstage og var blevet frarådet at tage den på under showet. Dette stoppede dog ikke rapperen. "Så mange gange har jeg snakket med en hvid person om dette, og de siger: "Hvorfor kan du lide Trump, han er racist?" Altså, hvis jeg var bekymret for racisme, boede jeg ikke længere i Amerika," sagde Kanye West ud kom publikum. 

Denne udmelding skabte hverken jubel eller klapsalver blandt publikum. Folk kom hurtigt til tasterne på Twitter og kritiserede den kontroversielle rapper. Det er dog stadig uvist, om den store kritik er årsagen til udmeldelsen af Twitter og Instagram, eller om der er en helt anden årsag bag sletningen af de sociale medier. 

Kanye West er snart på trapperne med et nyt album, Yandhi, der er sat til udgivelse den 23. november. 

LÆS OGSÅ: Kanye West afslører ny udgivelsesdato på udskudt album


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA