Nyhed

Nyt Solange-album på trapperne

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Solanges fjerde studiealbum er varslet at ramme gaderne dette efterår – efter sigende kan det ske hvornår som helst.

Sangerinden har valgt at holde detaljerne omkring sit nye album tæt til kroppen. Derfor er den præcise udgivelsesdato for opfølgeren til hendes 2016-album A Seat at the Table heller ikke slået fast. Til New York Times Style Magazine udtaler hun på hemmelighedsfuld og gådefuld vis: ”Albummet vil formentlig lande i verden et fuldt ud mystisk og uventet øjeblik. Som en meteor, der danner et krater i kulturen.” Derimod er intervieweren mere præcis og angiver, at albummet vil blive udgivet dette efterår – sandsynligvis meget snart.

I forhold til, hvad vi af indhold og stil kan forvente på det nye, endnu ubetitlede album, har Solange sagt følgende: ”Albummets kerne er udgjort af en hel del jazz … men med elektroniske og hip-hoppede trommer og bas, fordi jeg vil have det til at sparke røv og få dit legeme til at ryste”.


LÆS OGSÅ: Blødt og vellydende album med stærk sangerinde 

NME skriver, at sangerinden tidligere på året bekræftede, at hun var i fuld gang med at arbejde på ny musik, og at hun samarbejdede med den amerikanske guitarist, bassist, singer-songwriter og producer Steve Lacy (bedst kendt fra The Internet).

Solanges seneste album A Seat at the Table fra 2016 blev af GAFFA tildelt fire stjerner med blandt andre ordene: ”Der er nok ikke radiohits på stribe gemt i albummet, men der er til gengæld masser af talent, dejlige toner og lækre produktioner, som fortjener at blive lyttet godt og grundigt til, så alle detaljerne får plads – lidt efter lidt”. Ifølge New York Times skulle det nye album efter sigende både være mere varmt, mere flydende og mere sensuelt end 2016-udgivelsen.


ANNONCE