Nyhed

Solange offentliggør video med ny musik

GAFFA – alt om musik

Efter megen omtale og lanceringen af en ny SoMe-profil har Solange nu præsenteret en videoteaser, der fortsat styrker forventningerne om et snarligt album

I efteråret 2018 fortalte r&b-stjernen Solange Knowles til The New York Times, at hendes næste musikalske projekt var ”så tæt på at være færdiggjort”. Tidligere denne uge oprettede hun så en profil på det sociale netværk BlackPlanet, hvor hun har postet flere billeder og små tekstbidder. Spændingen om offentliggørelsen af et nyt album tog til, og i går aftes slog den berømte sanger en kort video med ny musik op på Twitter. Det bevidner Crack Magazine.

Videoen består af forskellige korte billedsekvenser, hvor nogle virker æstetisk bevidste og stilistisk opstillede, mens andre ligner uformelle hjemmeoptagelser. Den akkompagnerende musik har elementer af smooth jazz tilsat tunge hiphop-beats. Knowles havde da også fortalt New York Times sidste år, at det kommende album ville have en musikalsk nerve af ”jazz, men med elektronik og hiphop-trommer og bas for at få det til at baske”.


Se videoen nedenfor:

Der er i skrivende stund ikke nogen yderligere information om udgivelsesdato, albumtitel eller lignende angående Solanges kommende projekt.


Solange er ét af hovednavnene på årets Heartland Festival, som finder sted fra 30. maj til 1. juni 2019.

LÆS OGSÅ: Første hovednavn til Heartland

I 2017 spillede hun på Roskilde Festivals Arena-scene og fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder.


LÆS OGSÅ: Æstetisk magtdemonstration

ANNONCE