x

Cohen-billetter langtfra udsolgt

Cohen-billetter langtfra udsolgt

Man skulle tro, at femten års pause fra koncertscenen og en unik status i branchen ville gøre det til en smal sag at sælge de 14.000 billetter til canadiske Leonard Cohens koncert i Århus den 6. juli.

Da billetsalget åbnede, var flere da også mødt op ved Musikhuset i Århus allerede aftenen forinden, af frygt for at billetterne ville blive revet væk.

Det har imidlertid meget langtfra været tilfældet, skriver Århus Stiftstidende, der kan fortælle at kun godt halvdelen af de udbudte 14.000 biletter er solgt, her et par måneder inden begivenheden.

Om det er billetprisen på 775 kroner, den generelt høje frekvens af storkoncerter i Danmark de senere år, sammenfaldet med Roskilde Festival eller noget helt fjerde får stå hen i det uvisse.

Arrangørerne tager dog situationen med sindsro, og henviser til Sting-koncerten for et par år siden, hvor det lykkedes at få næsten udsolgt på falderebet:

"Vi forventer stadig væk, at vi får solgt en del billetter. Så vi er stadig fortrøstningsfulde og håbefulde i forhold til at få udsolgt, siger Musikhusets arrangementschef Ilse Vestergaard til Århus Stifstidende. Hun medgiver dog, at billetprisen kan afholde nogle fra at løse billet.

Jørgen Kryel, repræsentant for medarrangøren RMT Productions, peger på vejret samt modtagelsen af Cohens udenlandske koncerter som faktorer, der kan få betydning.

Leonard Cohen, der allerede havde konsolideret sin position som digter, længe inden han debuterede som sangskriver i 1967, var senest på turné i 1993. Uddrag fra disse koncerter kan høres på pladen "Leonard Cohen Live in Concert". Verdensturneen i 1993 blev iøvrigt skudt i gang i Holstebro.

Info om Cohens verdensturné 2008


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA