x

Medie: Swedish House Mafia til Danmark

Medie: Swedish House Mafia til Danmark

Housetrioen spiller i Odense

Den gendannede svenske house-gruppe Swedish House Mafia giver koncert i Danmark, skriver musiksitet Fist Pump Pridays

Sitet har bemærket, at plakater for trioen med påskriften "Odense" er sat op i både København og Aarhus, og det konkluderer, at det må betyde, at gruppen kan opleves på årets Tinderbox Festival. Billetsalget hertil begynder nemlig fredag den 30. november, og Swedish House Mafia har oplyst, at de offentliggør en stor nyhed onsdag den 28. november klokken 12. De tre medlemmer, Steve Angello, Axwell og Sebastian Ingrosso har tidligere spillet på Tinderbox hver især, som henholdsvis solist og som duoen Axwell ^ Ingrosso.

Swedish House Mafia var aktive i årene 2008-2013 og havde stor succes med sange som "Save the World", "Greyhound" og "Don't You Worry Child", inden Angello fortsatte som solist, og Axwell og Sebastian Ingrosso dannede duoen Axwell ^ Ingrosso. De blev gendannet for en enkelt koncert i Miami i marts og har siden offentliggjort tre reunion-koncerter i Stockholm og en i Mexico, alle i maj næste år.

Tinderbox' talsmand John Fogde har ingen kommentarer til sagen, men lover, at man snart vil offentliggøre de første navne til næste års festival.

LÆS OGSÅ: Swedish House Mafia blev gendannet i nat

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA