Nyhed

GAFFAs decembermagasin – på gaden i morgen

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

December er lige om hjørnet og her præsenterer vi den sidste udgave af GAFFA i 2018. Tag en pause fra juleræset og gå offline med 66 siders eksklusiv musikjournalistik og flotte billeder. 
 
Vi er stolte over at præsentere vores magasin nummer 403. Forsiden i december ejes af fabelagtige Kwamie Liv, der lige nu er aktuel med sit længeventede debutalbum Lovers That Come and Go. Det er på gaden fire år efter debut-ep'en Lost in the Girl, der vakte både national og internationel opsigt. 
 
– Jeg har en regel om, at jeg kun udgiver ting, når de er der, hvor jeg føler, de skal være.
 
Heldigvis blev 2018 året, hvor det dansk-zambiske stortalent igen følte sig klar til at dele sin musik og sin fantastiske stemme med os alle. Du kan læse hele historien om Kwamies liv og processer i decembermagasinet.
 
Artiklen fortsætter under billedet

Derudover præsenterer vi decembertraditionen tro Årets Album 2018 fra både ind- og udland. Alle redaktionelle medarbejdere, anmeldere og freelance-skribenter har afgivet deres stemme, og dermed skabt den perfekte catch-up-liste, hvis du savner inspiration til din musiklytning. 
 
På interviewfronten kan vi prale af, at have været en tur i London. Vi fik et interview med en særdeles snakkesalig Matt Bellamy om bandets ottende album Simulation Theory, hvor Muse forsøger at genskabe nostalgien fra barndommen.  
 
Vi har også haft en kvinde over sundet for at mødes med legenderne Björn og Benny fra Sveriges største succesgruppe nogensinde, nemlig ABBA. Endnu et eksklusivt interview, denne gang om at genforenes i studiet efter 35 års pause.
 
Under titlen Roots Revival sætter vi fænomenet verdensmusik under luppen. Hvad er verdensmusik, og er navnet egentlig fyldestgørende eller undergravende? Vi har allieret os med to eksperter, der siden 2010 har stået i spidsen for foreningen Det Turkise Telt, der laver events og koncerter for alternative musikgenrer. 
 
Steffen Brandt og Katinka Bjerregaard er to af Danmarks allerbedste sangskrivere. De er begge pladeaktuelle lige nu, og vi satte dem i stævne til en samtale om det private og det tekniske - læs hvordan det udfoldede sig. 
 
Den sidste længere artikel handler om Chinah. Et band, der for tre år siden fik en turbolent og succesfuld debut, men sidenhen har valgt at skrue ned for støjen. De er aktuelle med det anmelderroste og alternative album Anyone, og vi fik en snak med dem i Simon Kjærs køkken. 
 
Månedens Spot-artikler indeholder interviews med amerikanske Julia Holter, danske Niklas Sahl og engelske Grace Carter. Fra vækstlaget gælder det et særligt fokus på Ditlev, Boundaries, Zar Paulo og Bette.
 
I finalen her vi talt med ingen rigere end... TULLE & ELSE <3 I ved, dem fra Rytteriet. 
 
Ud over de mange interviews bugner magasinet også af holdninger, anbefalinger og anmeldelser.
God fornøjelse! 
ANNONCE