Robert Smith afslører spændende detaljer om nyt The Cure-album

Robert Smith afslører spændende detaljer om nyt The Cure-album

The Cure færdiggør et nyt album inden for omkring seks uger 

"Ja, vi skal bruge omkring seks ugers tid på at færdiggøre, hvad der bliver vores første album i mere end et årti. Det er en meget spændende tid for os alle," fortæller Robert Smith fra The Cure i et interview med den amerikanske radiostation Sirius XM. Sådan skriver NME.

Smith fortæller desuden om deres nylige indlemmelse i Rock and Roll Hall of Fame, og hvordan det inspirerede goth-ikonerne til at færdiggøre deres første album siden 4:13 Dream fra 2008.

LÆS OGSÅ: The Cure: 4:13 Dream

I interviewet fortæller Robert Smith, at han er blevet inspireret til at lave noget nyt af alle de nye spændende bands, og at han har mødt en masse nye kunstnere.

Nyheden tegner godt for alle med et ønske om at opleve The Cure, når de spiller på en række store europæiske festivaler over sommeren, herunder afslutningskoncerten på næste års Roskilde Festival. Med nyt materiale og en begejstret Robert Smith er sidste kapitel i goth-legendernes historie langt fra skrevet.

LÆS OGSÅ: Derfor er The Cure stadig relevante

Robert Smith er det eneste oprindelige medlem fra gruppens dannelse i 1976, om end bassist Simon Gallup har været i bandet siden 1979 med en pause fra 1982-1985. 

The Cures debutsingle "Killing An Arab" blev frigivet for næsten præcis 40 år siden, nemlig den 21. december 1978.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA