x

Smukfest klar med ni nye navne

Smukfest klar med ni nye navne

Martin Garrix, Clean Bandit og Thirty Seconds to Mars er på plakaten

Endnu ni navne er klar til programmet for Smukfest: Den hollandske EDM-sjerne Martin Garrix (nummer 1 på DJ Mags Top 100 tre år i træk 2016-2018) vender tilbage til bøgeskoven, hvor han også optrådte i 2016, i selskab med de engelske hitmagere Clean Bandit, der spillede på Smukfest 2017 og to nye navne i Smukfest-sammenhæng, amerikanske Thirty Seconds to Mars (billedet) med sangeren og skuespilleren Jared Leto i front og Larkin Poe, amerikansk rootsband anført af søstrene Rebecca og Megan Lovell.
 
Også fem aktuelle danske publikumsfavoritter er klar til programmet – Phlake, Christopher, Hjalmer, Karl William og bysbørnene Peter Sommer & Tiggerne.
 
Flere navne og hvilke dage de offentliggjorte kunstnere spiller præsenteres den 31. januar 2019. 

Alle partoutbilletter til Smukfest blev solgt på rekordtid, 65 minutter, da billetsalget gik i gang 4. december, men der kan købes endagsbilletter fra 4. februar. 

Smukfest har i 2016, 2017 og 2018 ventet med at offentliggøre hovedparten af programmet, til umiddelbart før salget af endagsbilletter gik i gang, men i år har festivalen allerede annonceret en del optrædende, blandt andre også Suede, Lukas Graham, Nephew, Nik & Jay, Anne, Sanne og Lis og tv-2 samt en særlig jubilæumskoncert.

Festivalen afholdes 7. til 11. august.

LÆS OGSÅ: Smukfest holder 40 års jubilæumskoncert med masser af stjerner

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA