x

Rami Malek: – Jeg var ikke klar over beskyldningerne mod Bohemian Rhapsody-instruktøren

Rami Malek: – Jeg var ikke klar over beskyldningerne mod Bohemian Rhapsody-instruktøren

"Så vidt jeg ved, var jeg i betragtning, inden Bryan overhovedet var tilknyttet"

Rami Malek, som netop er blevet Oscar-nomineret i kategorien "Bedste skuespiller" for sin præstation som Freddie Mercury i filmen Bohemian Rhapsody, udtaler nu i et interview med Los Angeles Times, at han ikke var klar over beskyldningerne mod filmens instruktør Bryan Singer om seksuelle overgreb. Beskyldninger, der florerede, inden arbejdet med filmen gik i gang.

"Så vidt jeg ved, var jeg i betragtning, inden Bryan overhovedet var tilknyttet. Så jeg havde hovedet nede i projektet for at forberede mig i et års tid, og jeg kiggede aldrig op. Jeg vidste ikke meget om Bryan. Jeg tror, at beskyldningerne, tro det eller ej, var noget, jeg ikke var opmærksom på, og det er, hvad det er," siger Malek.

Bryan Singer blev fyret mod slutningen af optagelserne, angiveligt efter flere sammenstød med skuespilllere og crewmedlemmer, og erstattet af Dexter Fletcher. Singer er dog stadig krediteret som instruktør, mens Fletcher er krediteret som "executive producer".

LÆS OGSÅ: Her er årets musikalske Oscar-nomineringer

Singer er flere gange både i 2014 og 2017 blevet beskyldt og sagsøgt for seksuelle overgreb, og tidligere på måneden har magasinet The Atlantic fortalt om nye anklager. Flere af søgsmålene er dog blevet afvist af retten eller trukket tilbage, og Singer er aldrig blevet dømt for noget. Instruktøren selv har kategorisk afvist alle anklager, blandt andet i et opslag på Instagram i oktober.

Bohemian Rhapsody er blevet nomineret til fem Oscars, blandt andet "Bedste film", og vandt tidligere på måneden to Golden Globes, "Bedste film" og "Bedste skuespiller". Bryan Singer er dog ikke blevet nomineret som instruktør, og til Golden Globes blev han ikke nævnt i takketalerne.

Årets Oscars bliver uddelt 24. februar.

LÆS OGSÅ: Stort interview med Rami Malek: Becoming Freddie Mercury

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA