Nyhed

GAFFAs februarmagasin - på gaden nu

GAFFA - Alt om musik

Vi præsenterer dig hermed for den første udgave af GAFFA i 2019. Hold dig opdateret med 66 siders eksklusiv musikjournalistik og flotte billeder. 
 
Der har været en del efterspørgsel på vores januarmagasin. Forklaringen på hvorfor den første udgave af GAFFA først er på gaden nu, kan du finde her
 
I det spritnye magasin finder du Matty Healy på forsiden. Healy er forsanger i den britiske kæmpesucces The 1975, der udgav deres tredje album A Brief Inquiry into Online Relationships i slutningen af november 2018. Vi blev inviteret hjem i privaten hos Healy i London, og fik en enormt ærlig snak om forholdet til stoffer, rehabilitering, livet og ikke mindst musikken. Desuden fik vores fotograf Morten Rygaard lov til at fotografere frontmanden i hans nye hjem ved Queens Park. Se udvalgte billeder fra fotoshootet her. 
Magasinet byder også på et eksklusivt interview med Hozier, der er på trapperne med efterfølgeren til det selvbetitlede debutalbum fra 2014, hvor megahittet "Take Me To Church" figurerer. Der tales om politik, omstilling, ærlighed og kærlighed. 
 
Derudover præsenterer vi et interview med fantastiske Folkeklubben, der har præsteret at lave fire album og 700 koncerter på fire år. Der tales om det usædvanligt høje aktivitetsniveau og vejen mod stjernerne.
 

Fordyb dig yderligere i vores spotartikler med Dagny, Goss, Alice Merton, og så kigger GAFFAs redaktion i krystalkuglen, og udpeger de artister fra ind- og udland, som vi mener, bliver store i 2019
 
Traditionen tro indeholder årets første magasin også en uddannelsesguide til dig, der er i gang eller skal starte på en ny uddannelse i 2019.
 
I finalen har vi talt med den friske fyr Arne Nougatgren. Læs om hans forhold til musik. Det er ikke kedeligt. 
 
Anskaf dig det trykte GAFFA magasin og sæt tempoet ned med analog underholdning og viden. Find det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også læse bladet online. Du kan ligeledes få GAFFA sendt direkte til døren for kun 29 kroner om måneden. På den måde støtter du også GAFFAs fremtid: TILMELD DIG HER.
 
Ud over de mange interviews bugner magasinet også af holdninger, anbefalinger og anmeldelser.
God fornøjelse! 
ANNONCE