x

Se trailer til ny Mötley Crüe-film – med Machine Gun Kelly som Tommy Lee


Filmen er baseret på selvbiografien The Dirt

Netflix har netop offentliggjort traileren til den kommende Mötley Crüe-biografi-flim The Dirt, baseret på gruppens roste og velsælgende selvbiografi af samme navn, skrevet i samarbejde med Rolling Stone- og New York Times-skribenten Neil Strauss. Se traileren ovenfor.

Traileren fokuserer på nogle af bandets højde- og lavpunkter, blandt andet underskrivelsen af deres pladekontrakt med Elektra Records, bassist Nikki Sixx' heroinoverdosis, der var tæt på at koste ham livet og trafikulykken, hvor sanger Vince Neil kørte galt i beruset tilstand, og hvor hans passager, Hanoi Rocks-trommeslageren Nicholas "Razzle" Dingley blev dræbt. Man ser også scener fra trommeslager Tommy Lees dramatiske ægteskab med skuespilleren Heahter Locklear og om guitarist Mick Mars' gigtsygdom Ankyloserende Spondylitis.

Tommy Lee bliver i øvrigt spillet af den succesfulde rapper og skuespiller Machine Gun Kelly, der sidste år blandt andet gjorde sig bemærket med en rapfejde med Eminem.

LÆS OGSÅ: Machine Gun Kelly svarer Eminem på nyt diss-track

Filmen The Dirt får premiere på Netflix 22. marts.

Mötley Crüe blev dannet i 1981 og tog på afskedsturné i 2014 og 2015. Imidlertid offentliggjorde de sidste år, at de arbejdede på ny musik, om end de har underskrevet en kontrakt med hinanden om ikke at turnere mere.

LÆS OGSÅ: Mötley Crüe: Tromme-stunt gik galt


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA