x

MØLs hårdtslående entre til GAFFA-Prisen skaber begejstring i udlandet

MØLs hårdtslående entre til GAFFA-Prisen skaber begejstring i udlandet

Det britiske hardrock-magasin Kerrang! omtaler MØLs optræden til GAFFA-Prisen i rosende vendinger.

I torsdags løb dette års GAFFA-Prisen som bekendt af stablen. Showet blev skudt overbevisende i gang af det aarhusianske black metal-/shoegaze-band MØL, der med sine voldsomme energiudladninger var en stor overraskelse for det fremmødte publikum i Odeon i Odense. Nu har begivenheden også ramt udlandet, idet det britiske hardrock-magasin Kerrang! i begejstring har beskrevet den hårdtslående entre på sin hjemmeside.

“Idet forhænget glider fra, står post-black metal-bandet oplyst af spots foran det siddende publikum i Odeon, hvorefter de påbegynder en sviende udgave af ”Storm” fra debutalbummet Jord fra 2018. Mens frontmand Kim Song bevæger sig på scenen, med forvredet ansigt, skrigende ud i salen, synes publikum forvirrede over, hvad der udfolder sig foran dem,” skriver bladet på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Danske MØL omtales af store metalmagasiner - ny single får premiere på BBC1

Generelt synes Kerrang! at være ganske imponerede over den danske musikscene: ”Ligesom the GRAMMYs og the BRITS har Danmark sit eget årlige musikalske prisuddelingsshow, og det ser ud til, at de i Danmark tager metal en smule mere seriøst end andre shows' rygklapperi og kommercialisering (det britiske awardshow har ikke engang en rockkategori mere, endsige metal).”

Undervejs bliver der også plads til lidt smiger, som da modtages med kyshånd: ”Nogen ved GAFFA har en fremragende musiksmag.”

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen 2019: Se det fulde show HER - uden afbrydelser

Nedenfor kan du se eller gense MØLs omtalte (og allerede sagnomspundne) entré til GAFFA-Prisen 2019.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA