x

GAFFAs aprilmagasin - på gaden i morgen

GAFFAs aprilmagasin - på gaden i morgen

Så er dit månedlige, analoge musikfix lige på trapperne - hold dig opdateret med artikler, anbefalinger, se flotte eksklusive billeder og meget, meget mere. 

På forsiden af GAFFAs aprilnummer finder vi helt fantastiske Jada. En artist der på ganske kort tid har sunget sig ind i et utal af danske hjerter med kun ganske få udgivelser i bagagen. Hun har blandt andet optrådt på sidste års Spot Festival, Roskilde Festival, Aarhus Volume og Grimfest - inden det hele blev for meget og hun var nødt til at trække stikket.

Vi taler med Jada, fordi hun er en helt enestående artist, og fordi hun tør at være skrøbelig og ærlig omkring de ting, der til tider gør livet svært. Uanset om man står forrest på scenen, eller sidder bagerst på skolebænken. 

SE GALLERI MED BILLEDER AF PETRA KLEIS. 

Magasinet byder også på et dybegående interview med Barselona (se galleri), der er aktuel med hele to album Hjertebank og Legebørn, og med musikkollektivet Artifact Collective (se galleri), der i midten af marts udgav debut-ep'en Shadow Play.

Derudover har vi talt med Danmarks ukronede popkonge Christopher (se galleri), der prøver grænser af på det nye album Under the Surface, der er det fjerde album-udspil fra den dygtige og charmerende artist.

Læs også interviews med vinderne af GAFFA-Prisen 2019 og se flotte billeder fra før, under og efter showet i Odeon. 

I finalen taler vi med rapper, skuespiller og manusskriptforfatter Zaki Youssef, der er aktuel i filmen Danmarks sønner
 
Mød også , M. Rexen og Gents
 
Anskaf dig det trykte GAFFA magasin og sæt tempoet ned med analog underholdning og viden. Find det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig. Du kan få GAFFA sendt direkte til døren for kun 29 kroner om måneden. På den måde støtter du også GAFFAs fremtid: TILMELD DIG HER.
 
Ud over de mange interviews bugner magasinet også af holdninger, anbefalinger og anmeldelser.
God fornøjelse! 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA