x

Her er gårsdagens bedste musikalske aprilsnarre

Her er gårsdagens bedste musikalske aprilsnarre

Flere danske festivaler var med på spøgen

I går var det som bekendt den 1. april, og det betød masser af aprilsnarre i medierne og på de sociale medier. Vi har samlet nogle af de bedste.

Tinderbox Festival kunne oplyse, at grundet et arkæologisk fund af et vikingeskib på området med EDM-scenen Magicbox blev det forbudt at trampe og hoppe på årets festival. Til gengæld blev festivalgængerne opfordret til at lave "robotten", hvis de ville danse, ligesom festivalen ville sælge støddæmpende merchandise.

NorthSide Festival kunne berette, at pit-området foran Green Stage ville blive omdannet til et bike-pit-område, hvor man i stedet for at danse kunne køre på motionscykler og på én gang få brændt noget energi af og levere strøm til festivalscenerne og dermed spare på energien.

Smukfest var også på én gang miljøbevidste og retro-dyrkende og ville derfor i forbindelse med festivalens 40 års jubilæum forbyde de populære flamingokasser og -tønder med isterninger på campingområderne – de fandtes nemlig ikke i 1980.

Nephew fortalte, at deres scenografi med de karakteristiske ringe fra deres nyligt overståede forårsturné ville blive genbrugt af D-A-D på disses kommende tour, der af samme grund ville få titlen Ringing My Day Away Tour.

Justin Bieber offentliggjorde et scanningsbillede, der kunne antyde, at hans kone Hailey Baldwin var gravid, men det var hun altså ikke, at dømme efter hendes egen kommentar under billedet. Dagen derpå er scanningsbilledet da også ændret til et billede af en hund og meldingen "Aprilsnar!"

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

En humoristisk fan – eller måske den ægte vare – tog en 10 år gammel Nine Inch Nails-joke videre, da vedkommende offentliggjorde et fiktivt Nine Inch Nails-album på Bandcamp. For ti år siden skrev Nine Inch Nails' frontmand Trent Reznor (billedet) 1. april, at han havde udgivet et album med titlen Strobe Light produceret af Timbaland med gæsteoptrædener fra blandt andre U2, Jay-Z, Chris Martin og Alicia Keys og sangtitler som "Pussygrinder" og "Coffin on the Dancefloor". Nu har Twitter-brugeren @seed_nine så udgivet albummet med den samme trackiste, bestående af samples fra ældre Nine Inch Nails-sange blandet med samples fra allerede udgivne sange med de pågældende gæstesolister. Trent Reznor har endnu ikke kommenteret historien.

Og så var GAFFAs historie om, at DR Koncerthuset ville flytte til Jylland, også en aprilsnar. Det var nyhederne om, at Skrillex' musik kan mindske risikoen for moskito-angreb, og at Tesla-direktøren Elon Musk havde udgivet et rapnummer, derimod ikke.

LÆS OGSÅ: DR Koncerthuset flytter til Jylland

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA