x

Liss er tilbage – se ny video


Singlen "Talk to Me" er ude nu, ep følger

Den aarhusianske, alternative r&b-gruppe Liss er tilbage med deres første nye sang i tre år. "Talk to Me" er titlen, og du kan høre sangen og se den tilhørende video ovenfor.

"Talk to Me" viser bandet fra en måske lidt mere kantet side end tidligere, med en diskret effekt på Søren Holms karakteristiske nasale vokal, fantasifulde trommer og et ganske groovy udtryk, og modsat tidligere har kvartetten selv produceret denne gang. Gruppen skaber deres sange i fællesskab med udgangspunkt i jamsessions fra øvelokalet.

Sangen handler ifølge bandet om op- og nedture i et ungt voksenliv, om seksualitet, forhold og selfcare. Nummeret tager udgangspunkt i en fremmedgjorthed, der både henvender sig til parforhold og venner, men som også handler om at føle sig fremmed over for sig selv. Søren Holm fortæller: “Talk To Me handler en gammel og velkendt del af mig, der prøver at få en ny side af min personlighed i tale.”

"Talk to Me" er en forløber for Liss' anden ep, der har fået den oplagte titel Second, udkommer til juni og følger op på gruppens første ep First fra 2016. 

De fire medlemmer har i den mellemliggende tid ikke ligget stille, da de hver især blandt andet har arbejdet som producere og musikere for artister som Tom Tripp, Nao, Cosha, Goss, MØ, Soleima, Soon, Louis Samson, Thøger Dixgaard, Vera, Jada og Jacob Bellens.

Liss har kun givet ganske få koncerter de sidste par år, men de kan opleves i år på blandt andet Spot Festival, Gæsten på Bornholm og på Wall of Sound-festivalen i Horsens.

LÆS OGSÅ: Liss lever og har det stadig electro-funky

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA