x

Slipknot-manager: Chris Fehn var kun ansat i bandet

Slipknot-manager: Chris Fehn var kun ansat i bandet

Bølgerne går højt i Slipknot for tiden. Efter en måneds stridigheder udtaler bandets manager, Rob Hope, at Fehn blot er lønmodtager i bandet og derfor ikke har nogle rettigheder i gruppen.

I sidste måned kom det frem, at Slipknots percussionist Chris Fehn havde sagsøgt resten af bandet på grund af uoverensstemmelser i forhold til lønudbetalingen. Fehn var efter sigende overbevist om, at bandets indtægter blev varetaget af en enkelt instans, der fordelte pengene ligeligt mellem bandets parter. Fehn opdagede dog efterhånden, at de øvrige bandmedlemmer havde oprettet andre Slipknot-relaterede forretningsenheder i andre stater, som Fehn ikke kendte til, og som han ikke havde modtaget betalinger fra.

LÆS OGSÅ: Tidligere Slipknot-medlem afviser genforening

Sagen er dog tilspidset yderligere, efter at bandets manager Rob Shore har udtalt følgende gennem sin advokat, citeret af NME: ”Mr. Fehn optrådte med Slipknot og modtog en løn for at gøre dette. Han er ikke aktionær, ejer eller medlem af nogen forretningsenhed i denne sag”.

Fehns rettigheder til Slipknot-navnet afhænger af, om der er underskrevet et dokument, der anfører, at han er retsmæssig medejer, og det skal retten nu kigge nærmere på.

LÆS OGSÅ: Slipknot: Chris er ikke længere medlem af gruppen

Fehn, der også kendes som #3 i bandet, forlod bandet tilbage i marts efter 20 år i bandet i kølvandet på sagsanlægget, men få dage efter udtalte Fehns advokat, at percussionistens ansættelsesforhold ikke havde ændret sig. Det lader til, at parterne skal have fundet en fælles kurs for fremtiden inden deres turné i Nordamerika begynder i slutningen juli – en turné, hvor danske Volbeat blandt andet medvirker. Derudover optræder de på årets Copenhell. Bandets sjette album udkommer 9. august.

LÆS OGSÅ: Slipknot offentliggør udgivelsesdato - og turné med Volbeat


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA