Mellemfolkeligt Samvirke afholder gratis koncert mod racisme

Mellemfolkeligt Samvirke afholder gratis koncert mod racisme

Mellemfolkeligt Samvirke inviterer til “Musik mod racisme” den 23. maj klokken 17.00. 

Sammen med kunstnere og organisationer fra civilsamfundet afholder Mellemfolkeligt Samvirke en gratis koncert i solidaritet med medborgere, der bliver udsat for hadtale og trusler i netop disse dage. Koncerten finder sted allerede den 23. maj på Rådhuspladsen i København.

– Dæmonisering af mindretal må ikke normaliseres. Vi må sige klart fra og stå skulder ved skulder for at vise solidaritet med vores medborgere, der udsættes for hadtale, siger Tim Whyte, generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke.

Musikken leveres ganske gratis af Isam B, Shaka Loveless, Wafande og Kira Skov. Bag koncerten står også Amnesty International, FOA, 3F København og Mino Danmark.

Ud over de musikalske indslag vil der også være taler fra Jacob Mchangama, direktør i tænketanken Justitia, juridisk rådgiver og foredragsholder Khaterah Parwani samt en optræden med spoken word-poeten Sara Rahmeh.

– Danmark er ikke splittet – danskerne holder sammen. Men det betyder ikke, at vi kan tage vores sammenhængskraft for givet. Derfor må vi vise alle yderligtgående kræfter, at vi i Danmark står sammen mod hadet. Det gør vi bedst ved at hylde alt det, Danmark står for: solidaritet, tolerance og fællesskab, siger Tim Whyte.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA