x

Oplev Peter Sommer skrive en sang på scenen

Oplev Peter Sommer skrive en sang på scenen

Skriver en sang på en time ud fra et digt, han først ser på aftenen

Peter Sommer er blevet meget rost for sine sangtekster, og i år har han både vundet en Steppeulv og en Carl-Pris som årets bedste tekstforfatter på baggrund af sit album Elskede at drømme, drømmer om at elske fra 2018.

Sommer er dog også komponist, og nu kan du opleve ham i den rolle, når han ved et arrangement under LiteratureXchange-festivalen i Aarhus vil skrive en sang live på scenen efter at have fået udleveret et digt, han ikke kender på forhånd. Det sker på Godsbanens Åbne Scene fredag den 14. juni klokken 20.30.

Sommer bliver bedt om at vælge et digt ud fra tre digte, han bliver præsenteret for på aftenen, og som er skrevet af en dansk forfatter. Han har herefter en time til at skrive en sang ud fra digtet, og bagefter vil han spille sangen samt give en minikoncert på en halv time akkompagneret af pianisten Palle Hjorth.

Aftenen bliver dermed et særligt kig ind i sangskriverens værksted, for hvordan tilrettelægger han processen? Hvor finder han inspiration? Og hvordan fortolker han tonen i digtet? Svarer det i øvrigt til publikums forventning? Til hans egen? Og til forfatterens?

Aftenens vært er sangskriver Jesper Mechlenburg.

Billetsalget er i gang via litx.dk

LÆS OGSÅ: Ny single og video fra Peter Sommer – album på vej


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA