x

Artillery udsender live-dvd

Artillery udsender live-dvd

Det danske thrash-band Artillery blev dannet i 1982 og er uden tvivl blandt forgangsmændene, når det kommer til den danske metalscene.

For nylig kunne brødrene Michael og Morten Stützer fra bandet opleves i DR2's Husker du-dokumentar "Rockens sorte får" om dansk heavy metal, hvor de talte om metalscenens opblomstring i Danmark i de tidlige 80'ere.

Brødrene har desuden i år sammen med resten af Artillery kunnet opleves til en række koncerter rundt om i landet efter at have fundet sammen igen sidste år.

De har også turneret i udlandet igen, og en af de koncerter er nu blevet foreviget på en kommende dvd. Koncerten blev spillet 8. marts på Metalmania-festivalen i Polen, og den udsendes nu med titlen "One Foot In The Grave, The Other One In The Trash".

Dvd'en indeholder liveoptagelser af klassikere som "Deeds Of Darkness", "The Challenge", "By Inheritance", "Terror Squad" og "Khomaniac" samt interviews med Artillerys medlemmer og de officielle videoer til "Allergic To Knowledge" og "Terror Squad".

"One Foot In The Grave, The Other One In The Trash" udsendes også i en deluxe-version inklusive bonus-cd, og begge udgaver kan købes fra 7. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA