x

Robert Pollard danner nyt band

Robert Pollard danner nyt band

Robert Pollard opløste i 2004 Guided By Voices, og siden da har han udsendt en uoverskuelig mængde udgivelser under eget navn samt som Circus Devils og The Takeovers.

Men sangskriveren med et produktivitetsniveau, der får Ryan Adams til at ligne et tilfælde af ekstremt ungdomssløvsind, lancerer nu endnu et band, der har fået navnet Boston Spaceships.

Pollard har her fundet sammen med et andet tidligere GBV-medlem, Chris Slusarenko, samt John Moen, der normalt spiller i The Decemberists og Stephen Malkmus-gruppen The Jicks.

De tre musikere har sammen indspillet albummet "Brown Submarines", og det er allerede nu muligt at få en smagsprøve på bandets webside.

Hvor Pollard må siges at være urimeligt produktiv i studiet, er han noget mere tilbagetrukket, når det kommer til turnélivet.

Men den nye konstellation tager dog ifølge Billboard ud og spiller koncerter i USA til september, hvor Pollard lover, at han primært vil spille ting, han aldrig har spillet live før, da han er træt af at spille de mest kendte GBV-sange.

"Brown Submarines" udsendes 9. september.

Boston Spaceships


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA