x

KarriereKanonen-vindere scorer opvarmningstjans for genforenede popstjerner

KarriereKanonen-vindere scorer opvarmningstjans for genforenede popstjerner

Patina får den fornemme opgave at opvarme for Alphabeat i Aarhus og København

Frembrusende Patina triumferede under P3s talentkonkurrence KarriereKanonen på Smukfest i år. Nu skrives næste kapitel i det lovende bands fortælling, med hvad der klart må anses som bandets mest profilerede booking til dato. Gendannede Alphabeat har nemlig peget på pop-trioen til at påtage sig rollen som opvarmningsact til deres to kommende koncerter den 23 og 30. november i henholdsvis Aarhus Congress Center og K.B. Hallen i København.

LÆS OGSÅ: Første vinder af karrierekanonen er fundet

Patina er oprindeligt et tremandsband bestående af svendborggenserne Gregers, Mads og Søren, men var under liveseancerne på Smukfest flankeret af yderligere fire musikanter. 
De udgav deres første single i oktober sidste år, og i kølvandet på KarriereKanonen-sucessen følger efter bandets eget udsagn en ep, som de gerne vil have på gaden inden 2020. 

Mens Patina for de fleste stadig må formodes at være et ubeskrevet blad, kan det samme næppe siges om Alphabeat. En rolle som en af de bærende grundpiller i det danske poplandskab især op gennem 00'erne, blev for bandet i starten af 10'erne vekslet til en længere dvale. En dvale der for alvor fik ophold med først deres koncerter under Grøn Koncerts faner i sommer, og siden med singlen "Shadows", som stemplede ind på top 10, 22 uger i træk, på den danske airplay chart. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den backtrack-løse popsekstet er solidt tilbage

De to koncerter i Aarhus og København er de hidtil største indendørskoncerter i Alphabeats karriere, og opvarmningen vil under Patina-banneret stå på det de selv betegner som kantet, punk- og rockinflueret indiepop.

Hovedactet selv velkommer samarbejdet med åbne arme:

– Vi har fulgt Patina længe, og er kæmpe fans af de her gutters fandenivoldske og afvæbnende positive udstråling på en scene. Det er ærligt og ægte. Og PATINA skal opleves live! Vi er sikre på, at man kommer til at mærke deres energi helt ude på de allerbagerste rækker!

– Armene er svære at få ned. Det her bliver stort. Vi omfavner muligheden og glæder os til at bidrage med et medrivende, nærværende og energisk supportshow, siger Patina.

Billetsalget til festlighederne er allerede startet. Køb dine her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA