x

Ozzy Osbourne kæmper efter et års “rendyrket smerte"

Ozzy Osbourne kæmper efter et års “rendyrket smerte"

Den genetiske mutant er tilsyneladende lidt menneskelig alligevel. The Prince of Darkness kæmper efter et år i “rendyrket smerte” for at blive spilleklar til sin allerede udskudte turné i begyndelsen af 2020.

Ozzy Osbourne har i et nyt interview med Rolling Stone åbnet op om sit helbred og fortæller, at han “virkelig håber” at blive klar til at tage på turnéen No More Tours II i 2020 efter et år i smertehelvede. Ozzy pådrog sig i 2018 den potentielt dødelige hudinfektion stafylokokker og fik derudover også lungebetændelse, da han lå indlagt på intensiv afdeling.

I april aflyste Ozzy alle sine koncerter efter et fald på sit soveværelse, der forværrede de skader, han tidligere havde pådraget sig i forbindelse med et uheld på en firhjulet motorcykel i 2003. 

Ozzy udtaler selv, at han gennem fire måneder efter dette fald var i “større smerte end jeg nogensinde før har oplevet i mit liv. Jeg faldt virkelig, virkelig hårdt ned.” Skaderne, som rock-legenden pådrog sig ved faldet påvirkede hans rygmarv og betød, at han skulle opereres: 

“Når man bliver opereret i nakken, skærer de igennem alle ens nerver, og det fuckede alt op. Så jeg slingrede rundt over det hele. Og fordi de har skåret igennem alle mine nerver, føles min højre arm nu permanent kold.”

LÆS OGSÅ: Forsker: Ozzy Osbourne er genetisk mutant

Den 70-årige Ozzy forklarede videre om sin langvarige proces med at blive rask: “Jeg får fysisk og arbejdsbetinget terapibehandling, men det er en meget langsommelig fremgang. De siger, det kommer til at tage mindst et år. Jeg håber, at jeg vil føle mig OK og klar til januar. Det krydser jeg virkelig fingre for.”

Ozzy fortsætter: “Jeg er vant til at stå på min stepmaskine i en time og få sved på panden. Men jeg kan ikke nu. En dag tog jeg en time eller to på stepmaskinen, nu kan jeg knap nok tage en halv time. Jeg går udenfor med en stok og går op ad vejen, og så er jeg helt udmattet.”

Derudover har Ozzy også fået blodpropper i benene og får nu blodtyndende medicin. “Jeg ved ikke, hvor det kommer fra. Sygeplejersken fortalte mig, at jeg skal passe på, hvis jeg banker ind i noget, fordi der er en blodprop og alt det pis.”

“Det er skræmmende… Fra jeg var 40 til jeg blev 70 var alting OK, og så rammer jeg 70, og lige pludselig falder alting sammen for mig.”

Ozzy Osbourne fortæller dog også, at han har modtaget støttende beskeder fra Black Sabbath-kammeraten Tony Iommi (der selv har kæmpet med kræft) og fra Korn-forsangeren Jonathan Davis. Derudover har Ozzy indspillet ni nye sangidéer til et muligt album, som han indtil videre ret selvironisk har navngivet Recuperation, eller rekreation, på dansk.

LÆS OGSÅ: Prinsen af mørket cementerede sin legende


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA