x

Alphabeat udgiver ny single og annoncerer comeback-album

Alphabeat udgiver ny single og annoncerer comeback-album

"Vi har aldrig følt os stærkere som band og som venner. Der er så meget fornyet energi, lyst, vildskab, venskab, ord og melodier, som skal ud, og når man lytter til vores kommende album, tror jeg, man kan høre ganske klart, hvad det er for et fællesskab, vi har sammen," udtaler gruppen. 
 
Alphabeat har formået noget ganske særligt som dansk popgruppe, da de efter fem års stilhed vendte tilbage i begyndelsen af året med singlen "Shadows", der hurtigt blev et hit og dermed fortsatte stilen fra forgængere som "Fascination", "10.000 Nights" og "Boyfriend"
 
 
Den 1. november kan Alphabeat præsentere deres første album efter sekstettens comeback, og nu kan titelnummeret "I Don't Know What's Cool Anymore" høres. Om titlen på både album og single udtaler frontmændene Stine Bramsen og Anders SG med et smil, at det ikke længere nødvendigvis er dem, der ved, hvor tingene bevæger sig hen, men at Alphabeat ufortrødent insisterer på at gøre, som de har lyst til og selv føler er rigtigt.
 
Gruppens seks medlemmer Stine, tre gange Anders, Troels og Rasmus tog Danmark med storm i 00'erne, og efter at de har været med Grøn Koncert rundt i det danske sommerlandskab med deres dansable hits og den nye single "Shadows", kan man nu glæde sig til at høre endnu flere nye sange fra Alphabeat til november, hvor de i slutningen af måneden også kan opleves live i Aarhus Congress Center (23. november) og i K.B. Hallen i København (30. november). 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA