Rasmus Seebach klar med ny sang, “Beautiful”


Seebach varmer op til nyt album og jubilæum med ny single

Rasmus Seebach er nu ude med sin nye single “Beautiful” fra det kommende album Tak for Turen, der udkommer den 8. november. Den danske popstjernes kommende album fejrer 10-års jubilæum for Rasmus Seebach, der på den nye single synger om, når en smuk kvinde fejer benene væk under dig.

– Sommetider når jeg ser på min pige, så fatter jeg egentlig ikke, hvordan i alverden jeg fik hende med på idéen om, at hun skulle være min. Det kan ske, at man bliver meget betaget af en kvindes ydre. Måden, hun bevæger sig på. Måden, hvorpå hun taler og griner, fortæller Seebach om den nye single og fortsætter:

– Jeg har lavet en sang om det første møde, hvor benene bliver fejet fuldstændig væk under én, fordi hun simpelthen bare ser så dejlig ud. Hvor det eneste, man lige kan få fremstammet, er “DU’ SÅ BEAUTIFUL!!!”.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach – En hyldest til den indre fighter

Den kommende plade Tak for Turen er en opsamling af Rasmus Seebachs største hits og indeholder også en ep med nye sange, der blandt andet byder på den nye single “Beautiful” og singlen “Lovesong”.

Rasmus Seebach begyndte sin karriere i 2009 med udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum og har siden da udgivet fire studiealbum. I løbet af de seneste ti år har Seebach slået salgsrekorder og har spillet koncerter for hundredetusindvis af danske publikummer.

I 2017 udgav Seebach sin seneste plade Før Vi Mødte Dig, der modtog fire ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Intet nyt er godt nyt fra Sympatiske Seebach på formfuldendt familiealbum


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA