x

L.O.C. udgiver singlen “Ny Religion”


Den aarhusianske rapper er ude med næste single fra kommende album Ekkokammer

L.O.C. har en ny plade lige på trapperne, og det seneste udspil herfra er singlen “Ny Religion”, der følger op på sidste uges “Befri Dit Liv” og “Drømmen Er Vores”, der udkom med en musikvideo i august.

“Ny Religion” er åbningsnummeret på det kommende album Ekkokammer, der udkommer den 25. oktober og er den 40-årige rappers 11. studiealbum.

Herunder kan du læse vores interview med L.O.C., der blandt andet går i dybden med den første single fra den nye plade, hvor L.O.C. beskriver, hvordan det er at famle efter sin egen identitet midt i vores kulturs påskønnelse af selvforherligelse, materialisme og den evige søgen efter falsk anerkendelse og mediernes rampelys.

LÆS OGSÅ: L.O.C.-INTERVIEW: ”Måske er jeg ved at blive en sur gammel mand?”

Rap-kongen fra Aarhus V lagde tidligere på sommeren NorthSide og Tinderbox ned, og koncerten på NorthSide imponerede vores anmelder, der tildelte showet fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Bidsk veteran indtog NorthSide

Tidligere annoncerede L.O.C. på sin Instagram, at han giver sin sidste koncert i år den 7. december i K.B. Hallen, hvor der helt sikkert vil blive delt ud af sangene fra det kommende album.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA