x

Tame Impala udgiver single og afslører dato for kommende album

Tame Impala udgiver single og afslører dato for kommende album

The Slow Rush udkommer den 14. februar 2020 – ny single “It Might Be Time” er ude nu

Tame Impala delte i sidste uge en 70’er-associerende teaser, hvori sanger, sangskriver og multiintrumentalist Kevin Parker på mystisk vis går rundt og piller ved analogt indspilningsudstyr, inden den kommende albumtitel, The Slow Rush, bliver afsløret.

Nu har Tame Impala endelig offentliggjort datoen for udgivelsen af det kommende album og har i samme ombæring fået mundvandet til at løbe hos alle deres fans. The Slow Rush udkommer den 14. februar 2020 og er det fjerde, længe ventede studiealbum fra Kevin Parker-projektet – og det første siden Currents fra 2015.

De gode nyheder stopper ikke der, for det australske psykedeliske rockband har netop udgivet en single med titlen “It Might Be Time”, der følger op på de tidligere udgivne singler “Borderline” og “Patience”.

Den nye single “It Might Be Time” handler om at tvivle på sig selv, om den paranoide indre iagttager, der håner ens selvfornægtelse og beder én om, at man vågner og accepterer, at ens storhedstid er forbi. Det er derudover også progressiv, psykedelisk pop i bedste Tame Impala-stil. 

Kevin Parker indspillede, mixede og producerede selv alle de 12 nye numre på The Slow Rush i henholdsvis Los Angeles og Parkers eget studie i hans hjemby Fremantle i Australien.

“Mange af sangene bærer på denne idé om tidens gang, om at se hele ens liv passere revy for sit indre blik, og være i stand til tydeligt at se sit liv fremefter. Jeg bliver fejet væk af den her fornemmelse af tidens gang. Der er noget virkelig berusende over det,” udtalte Kevin Parker tidligere på året til New York Times.

Kevin Parker bliver i aften interviewet af Zane Lowe, og radioværten har i den anledning delt albumcoveret til The Slow Rush, der er et symbol på, at menneskeheden bliver opslugt af de omkringliggende omgivelser, som på et splitsekund.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tame__impala LP4 already looks like a classic. I can’t wait to hear it. Kevin will be on the show tomorrow. 9LA 12NY 17LDN @beats1official @applemusic #tameimpala #beats1

A post shared by Zane Lowe (@zanelowe) on

Tame Impala har i alt udgivet tre studiealbum, Innerspeaker fra 2010, Lonerism i 2012 og deres seneste plade Currents i 2015. Currents bød på spacet funk og nutidig r&b og blev kvitteret for med fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Tame Impala: Currents

Tame Impala, der kun er et decideret band, når de optræder live, spillede på årets NorthSide Festival, og koncerten vakte stor begejstring hos publikum og hos vores anmelder, der tildelte fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Et eksperimenterende syretrip af høj stjernekvalitet

Hør "It Might Be Time":

Herunder kan du se den kryptiske trailer for The Slow Rush:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA