x

The Minds of 99 klar med opvarmning til arenaturné

The Minds of 99 klar med opvarmning til arenaturné

Jada drager landet rundt med Niels Brandt & Co.

The Minds of 99 er nu klar med opvarmningen til deres næsten udsolgte arenaturné i november. Det bliver den meget roste, storstreamende, billetsælgende og prisvindende sangerinde og sangskriver Jada.

”Vi så Jada optræde til Steppeulven tilbage i februar, og vi synes virkelig, at det, hun lavede der, havde nogle enorme kræfter. Hun er outstanding live, og den oplevelse er vi superglade for, at vores publikum nu får. Hun er nået langt på meget kort tid, hun er modig og har virkelig meget personlighed. Vi er stoked over, hun gider," udtaler Minds-sanger Niels Brandt. 

Pop/r&b/soul-sangeren, sangskriveren og produceren Jada debuterede i januar 2018 med singlen "Keep Cool", og siden da er det gået stærkt for hende. Hun udsendte i 2018 yderligere singlen "Sure" og spillede på festivaler som Spot og Roskilde.

I starten af 2019 vandt Jada P3-Talent-prisen ved P3 Guld, og sidenhen har hun modtaget to Steppeulve ved musikkritikernes prisuddeling for Årets Sang ("Keep Cool") og Årets Håb samt Årets Talent ved sangskriverprisen Carl Prisen.

I 2019 har hun givet flere udsolgte koncerter og udsendt yderligere to singler og det meget roste debutalbum I Cry a Lot fulgt af flere festivaloptrædener, DR3-dokumentarserien "Jada – lillebitte, kæmpestor" og senest endnu en pris, netop for sine liveoptrædener, nemlig den nyindstiftede pris "Årets nye livenavn" ved Danish Music Awards, hvor hun også optrådte.

LÆS OGSÅ: Fornem debut fra én af Danmarks største nye stemmer

Allerede i marts kunne Jada give sin første udsolgte koncert i Store Vega, og i flere uger har hun kunnet melde udsolgt til sine optrædener på Train i Aarhus og hele to gange Store Vega i februar 2020.

LÆS OGSÅ: Danmarks næste verdensstjerne? Jada!

Når Jada varmer publikum op til The Minds of 99s arenatour, bliver det med sit seks personers store band.

Jada bliver dog ikke den eneste opvarmning, når The Minds of 99 afslutter turnéen i Royal Arena, for her har gruppen også udskrevet en konkurrence for at finde et opvarmningsband. 

LÆS OGSÅ: Vær med til at vælge opvarmnings-band for Minds of 99

Turnéen er udsolgt bortset fra 22. november i Jyske Bank Arena i Odense.

Varm op til opvarmningen med Jada live fra årets Roskilde Festival:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA