x

Gilli giver sin største indendørs-koncert til dato

Gilli giver sin største indendørs-koncert til dato

Gilli er seneste skud på arena-stammen, når han den 10. april 2020 skal spille i Royal Arena. 

Danske Gilli, med det borgerlige navn Kian Rosenberg Larsson, har netop offentliggjort, at han skal spille sin største indendørs-koncert nogensinde. Det bliver i Royal Arena i København, og det hele løber af stablen den 10. april i det nye år. 

Gilli er garant for at skabe en fest, når han med sin sydlandske inspiration indtager diverse danske festivascener. En garanti, der i den grad blev indfriet på Tinderbox tidligere på sommeren. 

"”Bølgen” fik for alvor publikum i festhumør. Især i pitten gav publikum den gas – moshpits, sing-along og arme i vejret. Ovenpå de fleste sange kvitterede Gilli med et ”uha”, men denne gang bad han om et ”orale” og mange flere, da han smækkede sangen ”Orale” på. Han fulgte op med ”Langsom”, som for alvor fik festen i gang, hvis den ikke allerede var startet for nogle af gæsterne.", skrev GAFFAs anmelder blandt andet om koncerten. Showet blev også kvitteret for med fire ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Gillis birthday bash

Gilli er i øvrigt en af de mest streamede artister i kongeriget, og hitmageren rammer som hovedregel kommercielt plet, når han udgiver nye tracks. ”C’est La Vie”, ”Helwa”, ”Orale”, ”Habibi Aiwa”, ”Tidligt Op”, ”Langsom” og ”Rica” kan nævnes, blot fra de seneste par år. Rapperens debutalbum, Kiko, udkom tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Kører hitmaskinen på pumperne?

Billetter til showet kan fra på fredag den 1. novmeber klokken 10 købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA