x

A$AP Rocky vender tilbage til Sverige

A$AP Rocky vender tilbage til Sverige

Giver koncert i Ericsson Globe 11. december

Efter al tumulten omkring verdensstjernens anholdelse i Stockholm i sommer står det nu klart, at A$AP Rocky vender tilbage til Sverige.

I en pressemeddelelse (se nedenfor) fortæller koncertarrangøren Live Nation, at efter enorm opbakning fra sine fans har rapperen besluttet at give dem en belønning. Det sker i form af en koncert på Ericsson Globe i Stockholm 11. december med en række svenske kunstnere som support. Stedet har plads til 16.000 tilskuere.

Billetsalget begynder 12. november klokken 10 via LiveNation.se

Det var efter at have givet en koncert i Stockholm, at A$AP Rocky i juli sammen med to fra sit følge blev anholdt og tiltalt for vold mod en 19-årig mand, der sammen med en kammerat forfulgte rapperen rundt i byen. Rapperen nægtede sig skyldig og udtalte, at han handlede i selvforsvar. Anholdelsen og den efterfølgende retssag blev en international historie, blandt andet fordi Donald Trump forsøgte at blande sig i sagen.

A$AP Rocky fik lov at forlade Sverige inden domsafsigelsen og udtalte i den forbindelse, at han aldrig ville vende tilbage til Sverige igen, og flere af hans musikerkollegaer, blandt andre Tyler, the Creator, fulgte trop med trusler om boykot af landet. Nu har A$AP Rocky tilsyneladende skiftet mening.

Retssagen endte med en betinget dom til A$AP Rocky, der ligeledes skulle betale 12.500 svenske kroner i erstatning til offeret.

LÆS OGSÅ: ASAP Rocky anker ikke sin dom


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA