x

Astrid S annoncerer klimavenlig turné – rammer også Danmark

Astrid S annoncerer klimavenlig turné – rammer også Danmark

Norske Astrid S drager på sin største turné til dato – og den tager hende til København, hvor hun skal spille i Pumpehuset den 22. marts 2020.

Når Astrid S til næste tager på tour med 49 datoer i en lang række lande, inklusive USA, Australien og Storbritannien, bliver det med lidt af en spidsfindighed in mente. Astrid S fortæller nemlig, at hendes turné bliver verdens første FN-certificerede Co2-neutrale koncertrække. Astrid S er gået sammen med det norske firma CHOOOSE om at reducere og overkompensere for hendes turnés Co2-aftryk. Og det er vel og mærke med FN-certificerede Co2-kvoter. Astrid S har i sinde at slette sit forureningsaftryk ved hjælp af en vindkraftsfarm i Vietnam, som altså erstatter fossile brændstoffer med vindenergi. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Alt er sikkert med Max Martin

─ At bekymre sig om miljøet og de næste generationer burde ligge os alle nært. Ingen er perfekt, men hvis alle gør bare en lille smule, kan det pludseligt rykke meget. At samarbejde med CHOOOSE er en måde for mig at tage ansvar og skabe et positivt aftryk af det, jeg elsker, siger Astrid S i en pressemeddelelse. 

Astrid S blev for alvor kendt, da hun medvirkede i den ekstremt populære norske tv-serie Skam. Siden har hun udgivet fire ep'er og er nu klar til en Co2-neutral verdensturné.

Billetter kan fra på fredag den 15. november erhverves lige her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA