x

Harry Styles til Danmark

Harry Styles til Danmark

Superstjernen giver koncert i Royal Arena 4. maj med nyt album i ryggen

Harry Styles har netop annonceret sin 2020-verdens-turné, Love On Tour, i forbindelse med udgivelsen af sit andet soloalbum, Fine Line, der udkommer 13. december. Den omfattende tour begynder til april i Storbritannien og går videre til Europa og Nordamerika, inden den afsluttes i Mexico til oktober. Undervejs optræder han i Royal Arena den 4. maj.

Det er anden gang, Styles optræder som solist i Danmark. Første gang var i marts 2018, og det var også i Royal Arena.

LÆS OGSÅ: Just stop your crying… Harry Styles is here

Sangeren fra pauseholdende One Direction er på vej med opfølgeren til sin succesfulde, selvbetitlede solodebut fra 2017. Albummet indeholder blandt andet singlen ”Lights Up”, og ifølge Styles handler det ”alt sammen om sex og om at føle sig trist”, og han har indtaget psykedeliske stoffer under skabelsesprocessen.

Opvarmningen på den europæiske del af Styles' tour og dermed også Danmark er den fremadstormende amerikanske popsanger King Princess, hvis debutalbum netop har fået en ganske positiv anmeldelse af GAFFA.

LÆS OGSÅ: Et forførende queer-ikon i fuldt flor

Lørdag den 16. november vil Harry Styles indtage NBC's tv-show Saturday Night Live. Han kommer til at være vært for første gang og optræder med ny musik fra albummet, blandt andet "Lights Up". En uge senere, den 21. og 22. november giver Styles to optrædener efter hinanden i det britiske musik-tv-talkshow Later... with Jools Holland.

Billetsalget starter fredag 22. november klokken 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Varm op med "Lights Up":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA