x

Nik & Jay annoncerer akustisk turné

Nik & Jay annoncerer akustisk turné

Nik & Jay annoncerede i aftes via deres sociale medier, at de tager på turné – og den bliver akustisk.

I en video på Facebook og Instagram har et af Danmarks bedste livebands fortalt deres fans, at de i 2020 drager på danmarksturné. Det bliver dog ikke en turné i vanlig Nik & Jay-stil med backing fra et solidt liveband og pop-madness, som vi er vant til. Vi kan se frem til en mere stille koncertoplevelse, hvor de to danske legender fra Værløse tager den helt ned i gear. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Som om alting var magisk

Nik & Jay har haft masser at se til i 2019. Duoen har forsøgt sig med et koncept, hvor de hver måned i indeværende år har udgivet en single. Derudover har de spillet et hav af festivaler og koncerter. Senest anmeldte GAFFA selv gruppen den 31. august, da de spillede i Aarhus.

"Der er mange måder at bruge sin fredag aften, og lige så mange at forvalte det faktum, at man nærmer sig de fyrre. Nik & Jay insisterer stadig på festen, fællesskabet og musikkens kraft. Jeg har ærligt talt vanskeligt ved at være uenig," skrev vores anmelder, og kvitterede for koncerten med 5 ud af 6 stjerner.

Billetsalget til turnéen er allerede startet.

07.05. THANSEN ARENA FREDERICIA
08.05. GALAKSEN VÆRLØSE
09.05. ARENA NÆSTVED NÆSTVED
15.05. MUSIKTEATRET HOLSTEBRO
16.05. TINGHALLEN VIBORG
22.05. MUSIKHUSET ESBJERG
23.05. DR KONCERTHUSET KØBENHAVN
28.05. MUSIKHUSET AARHUS, AARHUS
29.05. VÆRKET RANDERS
30.05. MUSIKKENS HUS AALBORG

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi har glædet os rigtig rigtig meget til den her. Akustisk tour i 2020. Billetter i salg onsdag. Healing til alle væsener

Et opslag delt af Nik & Jay (@nikogjay) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA