x

The Beach Boys til Danmark

The Beach Boys til Danmark

Legendariske The Beach Boys gæster Viborg i 2020

De lette, humørfyldte popsange, der kendetegner californiske The Beach Boys, kan opleves, når stranddrengene til sommer giver deres eneste koncert i Danmark i Tinghallen Viborg lørdag 13. juni 2020.

– Vi er super stolte over, at det er lykkedes at lande endnu et verdensnavn til Viborg – og denne gang en indendørs koncert i den nye sal. Det er ét af de navne, vi har arbejdet længe på at få, så vi er glade for, at det er lykkedes til åbningen af det nye hus, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

The Beach Boy anno 2019 ledes af Mike Love sammen med det mangeårige medlem Bruce Johnston. Derudover er Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher og Randy Leago med.

LÆS OGSÅ: The Beach Boys: Ballerup Super Arena

The Beach Boys blev dannet i 1961 i Californien, og efter at have skrevet deres første sang "Surfin" i 1961, blev The Beach Boys hurtigt eksponenter for den amerikanske ungdomskultur i 1960'erne, med sangtekster om biler, piger og sol, sommer og surfing.

De lyse mandestemmer i perfekt harmoni blev hurtigt verdenskendte, og de letfordøjelige sange appellerede til et stort publikum. Med sange som ”California Girls”, ”Surfin' USA” og ”Barbara Ann”, samt selvfølgelig ”Good Vibrations”, kan publikum se frem til en aften med masser af nostalgi.

Billetsalget til koncerten starter på fredag 29. november kl. 10.00 på tinghallen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA