x

Alex Vargas offentliggør ny koncert

Alex Vargas offentliggør ny koncert

Alex Vargas giver koncert i Aarhus den 15. november 2020

Musikhusets Store Sal i Aarhus danner ramme om en koncert med Alex Vargas den 15. november i 2020. Dansk-engelsk-urugayanske Alex Vargas har for alvor slået igennem i Danmark. Han er efterhånden en ganske erfaren og habil spiller på musik-banen, og han optræder ofte med meget anmelderroste shows. Så sent som i aftes var GAFFAs anmelder til Alex Vargas-koncert i København. Her blev sangeren belønnet med flotte fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Eventyr i Egoland

"De kommer tilbage igen til stående ovationer og bukker flere gange, som man gør i et teater – og det er jo netop et teater, vi befinder os i. De bliver dog ikke til nogle ekstranumre, selvom jeg havde regnet med, at Vargas ville plukke lidt fra bagkataloget, som jo blandt andet indeholder adskillige hits som ”Solid Ground”, ”Shackled Up” og ”Higher Love”. Dem får vi ikke i dag, og det må man respektere. Vargas har valgt den mindre sikre vej, men med 12 overvejende stærke sange, fremragende musikere og en imponerende scenografi og lyssætning blev det alligevel en stor aften, som fortjener at blive gentaget i koncertsale rundt om i landet. Medmindre det altså skal være en once in a lifetime-oplevelse. I så fald er jeg meget glad for, at jeg fik muligheden for at deltage, og det tror jeg, at langt hovedparten af publikum også gør."

Alex Vargas har henrykt danskerne med monster-hits som "Shackled Up", "Higher Love" og "Solid Ground", og senest har han udgivet en anmelderrost trilogi med titlen EGO.

Billetter til showet i Aarhus kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA