Nyhed

Fællessang er det nye sort – DR1 fortsætter succes

GAFFA.dk – alt om musik

Sidste fredag så og sang over en million danskere med, da DR1 sendte Fællessang – hver for sig med Phillip Faber og Mads Steffensen i spidsen. Nu fortsætter fællessangen de næste to fredage på DR1.

Birthe Kjær var med. Lars Lilholt var med. Katinka var med. Og det var over en million danskere også, da DR1 i fredag sendte Fællessang – hver for sig.

Efter statsministerens seneste udmelding om, at vi for alt i verden fortsat skal holde fast i de gode dyder om at holde os adskilt, blive hjemme og holde afstand, når vi absolut skal ud, så tager DR1 nu konsekvensen og forlænger seersuccesen, der opfordrer til netop dette. 


LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Stream koncerter med Rage Against The Machine, Blur, Wu-Tang Clan m.fl.

Nu får danskerne nemlig mulighed for at fortsætte den populære og kærkomne fællessang de næste to fredage i bedste sendetid, og det bliver med Phillip Faber og Mads Steffensen i spidsen for programmet.

En bred vifte af danske kunstnere vil endnu engang fremføre sange, der er valgt af nogle af de mennesker, som i denne tid knokler for at holde Danmark kørende. 


Vært og chef for DR Pigekoret Phillip Faber siger:

– Det, at vi som danskere er i stand til at udvise samfundssind og tage ansvar for flere og andre end os selv, bliver afspejlet meget tydeligt, når vi samles om fællessangen og den danske sangskat. At føle sig lille i forhold til noget, der er meget større end én selv, er den bedste følelse, jeg kender, og den er en underliggende drivkraft i alt mit arbejde med sang og musik. Så det glæder mig virkelig, at vi med DR1’s fællessangsprogrammer når ud til så store dele af befolkningen i denne tid, siger han.

ANNONCE