Nyhed

Under to procent af Musik i Lejets gæster refunderede deres billet

GAFFA.dk - alt om musik

”Det er et kæmpe skulderklap, at så få gæster har refunderet deres billet”

Festivalen Musik i Lejet ved strandkanten i Tisvildeleje kunne melde udsolgt af samtlige cirka 8000 partoutbilletter på bare 38 minutter, da billetsalget begyndte 1. december. Festivalen har sidenhen set sig nødsaget til at aflyse dette års festival som følge af Covid-19. 

Langt de fleste af Musik i Lejets gæster har dog valgt at beholde deres billet og lade den gælde til Musik i Lejet 2021. Faktisk havde under to procent af gæsterne valgt at få deres billet refunderet, da returfristen udløb.


Musik i Lejet takker for den kæmpe opbakning, som publikum har vist ved at fastholde billetten. Det udtaler festivalens formand Peter Maarbjerg i en pressemeddelelse: 

”Det er et kæmpe skulderklap, at så få gæster har refunderet deres billet. Det giver ikke bare et økonomisk ståsted, der muliggør at lave festival. Moralsk er det også af kæmpe betydning. Det har været ærgerligt at skulle aflyse Musik i Lejet 2020 grundet Covid-19. Derfor er det opmuntrende at opleve gæsternes støtte, trofasthed og begejstring for festivalen, som er det, vi tyder ud af den lave retur-procent”.

LÆS OGSÅ: Tønder Festival mærker opbakning fra publikum og samarbejdspartnere


Musik i Lejet 2021 finder sted ved Tisvildelejes strandkant d. 22.-24. juli. Festivalen præsenterer hvert år omkring 40 koncerter med artister fra både ind- og udland. Festivalen nåede i januar i år at annoncere årets første navne, der blandt andre talte de danske artister Jada, Clara, Tessa og Dorpha

ANNONCE