Nyhed

Tønder Festival mærker opbakning fra publikum og samarbejdspartnere

GAFFA.dk – alt om musik

Ud af de festivalgæster, der indtil videre har foretaget deres valg, har 85 procent valgt at få ombyttet deres billet til næste års festival

Det er nu godt to måneder siden, at Tønder Festival blev aflyst. Den manglende omsætning, som aflysningen har resulteret i, har sat festivalen i en udfordrende økonomisk situation. Dog er der lys for enden af tunnelen. Siden aflysningen er det strømmet ind med opbakning fra alle sider, og festivalledelsen kan nu også mærke opbakningen i publikums valg i forhold til deres billetter til 2020-festivalen.

I lidt over en uge har Tønder Festivals publikum kunnet ombytte eller refundere deres billetter til Tønder Festival 2020. Ud af de festivalgæster, der indtil videre har foretaget deres valg, har 85 procent valgt at få ombyttet deres billet til Tønder Festival 2021. Publikums opbakning har altså været enorm, og om dette udtaler den administrerende direktør for Tønder Festival, Kirstine Uhrbrand i en pressemeddelelse: 

”Vi er meget begejstrede og taknemmelige for den opbakning, som publikum viser os ved at ombytte deres billetter i stedet for at refundere dem. Det giver os et likviditetsmæssigt råderum frem til næste festival, som er en stor hjælp”.  

Inden den 14. juni 2020 skal publikum have besluttet sig for, om de vil ombytte deres 2020-billet til næste års festival, eller om de ønsker at få pengene refunderet.

LÆS OGSÅ: DELTE MENINGER: Spillesteder reagerer på muligheden for siddekoncerter med afstand

Opbakningen ses endvidere ved en lang række grænsekøbmænd, der på trods af både aflysning og den midlertidige grænselukning har valgt at fortsætte samarbejdet med festivalen. I 33 år har grænsekøbmændene støttet Tønder Festival ved at sælge festivalvin og give en del af deres fortjeneste til festivalen.

Herom udtaler Kirstine Uhrbrand yderligere:

”Festivalvinen er en tradition og nærmest en institution i festivalen. Og vi er derfor meget glade for, at grænsekøbmændene var med på idéen om at videreføre traditionen med at sælge festivalvinen og på den måde hjælpe festivalen her i 2020. En stor tak for det.”

ANNONCE