x

Pernille Rosendahl medvirker på nyt Volbeat-album

Pernille Rosendahl medvirker på nyt Volbeat-album

Den 1. september udkommer Volbeats tredje udspil, "Guitar Gangsters & Cadillac Blood", som følger op på de storsælgende, kritikerroste "The Strength/The Sound/The Songs" (2005) og "Rock the Rebel/Metal the Devil" fra i fjor.

Jacob Hansen har igen produceret, og sørget for en signaturlyd magen til de to foregående værker. Konceptalbummet omhandler en mystisk hovedperson, der i starten af fortællingen findes blødende i ørkenen nær en skudgennemhullet Cadillac.

Tidligere har Volbeat sendt kærlige musikalske hilsner til både Elvis Presley og Johnny Cash, og denne gange er det countrylegenden Hank Williams, der fortolkes i form af "I'm So Lonesome, I Could Cry". Desuden er der også referencer til både Metallica, Social Distortion og Black Sabbath. Eks-Swan Lee- og The Storm-sangerinden Pernille Rosendahl medvirker i øvrigt på sangen "Mary Ann’s Place".

GAFFA har sniglyttet til hele "Guitar Gangsters & Cadillac Blood", og en detaljeret track-by-track-gennemgang af, hvad der er i vente, kan læses her.

Albummets singleforløber "Maybellene i hofteholder" er netop nu Ugens Uundgåelige på P3, og i morgen, torsdag, kan man opleve bandet live på Skanderborg Festival og på fredag på Ringsted Festival.

To måneder efter albummets udgivelse begiver Volbeat sig i øvrigt på en omfattende Danmarksturné, der bringer kvartetten forbi følgende spillesteder:

05/11 @ Store VEGA, Kbh
06/11 @ Gimle, Roskilde
07/11 @ Train, Århus
08/11 @ Esbjerg, Tobakken
09/11 @ Tønder Kulturhus, Tønder
12/11 @ Godset, Kolding
13/11 @ Studenterhuset, Aalborg
14/11 @ Det Musiske Hus, Frederikshavn
15/11 @ Fermaten, Herning
19/11 @ Viften, Rødovre
20/11 @ Slagelse Musikhus, Slagelse
21/11 @ Nakskov Idrætscenter, Nakskov
28/11 @ Magasinet, Odense
29/11 @ Kongrescenter, Ringsted

Læs track-by-track gennemgangen af det kommende Volbeat-album


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA