x

VIGTIG INFORMATION: Sådan påvirker coronakrisen GAFFA

VIGTIG INFORMATION: Sådan påvirker coronakrisen GAFFA

I kølvandet på coronakrisen har vores direktør Robert Borges en meddelelse til alle GAFFAs læsere. 

Kære læser,

For første gang i GAFFAs 37-årige historie ser vi os nødsaget til at aflyse en planlagt udgivelse af magasinet GAFFA og, i en periode, nøjes med at underholde vores brugere via GAFFA.dk og vores øvrige digitale kanaler.

Da Danmark fortsætter med at være delvist lukket, og verden holder vejret, er det desværre ikke muligt at udkomme, som vi plejer, og derfor er den planlagte maj-udgivelse og årets Festivalguide, som skulle have ramt gaderne 24. april aflyst.

Vi planlægger at udgive GAFFA næste gang den 20. maj.

Vi sender en varm tanke til vores mange samarbejdspartnere i musikindustrien, spillesteder, festivaler og ikke mindst musikere, som alle mærker konsekvenserne af den verdensomspændende Corona-epidemi. Vi står sammen med jer og vil arbejde aktivt for at bidrage med genopbygningen af tilliden til koncertoplevelser, når krisen letter.

Vores forretning står på et stærkt fundament, og indtil videre klarer vi de økonomiske konsekvenser af krisen. Hvis du har lyst til at støtte ved at tegne et abonnement, så vil GAFFA naturligvis stå stærkere.  

I hjertet er vi mange kolleger, der brænder passioneret for musik, nye talenter og trends og for at servicere vores læsere. Vores entusiasme er uformindsket – måske endda styrket – og heldigvis kan man benytte ventetiden til at lytte til musik, opdage nyt, genopdage klassikere og følge sine musikalske helte online.

Vi glæder os til et gensyn og håber at møde jer ude på spillestederne, festivalerne og i pladebutikkerne – når alt bliver godt igen.

Indtil da, fra vores familie til din, tak og pas på dig selv.

Kærlig hilsen

Robert Borges
Direktør, GAFFA

GAFFAs aprilnummer med Dizzy Mizz Lizzy på forsiden er ude nu hos alle abonnenter og udvalgte detailbutikker over hele landet. Magasinet leveres til institutioner, biblioteker, spillesteder, caféer og butikker, når disse åbner igen primo maj. Se en komplet liste over de 750 lokationer her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA